Noutăţi crocante dinspre cuptoarele de pâine

Salutare, dragi clienţi Prospero! Sperăm că sunteţi bine şi optimişti că Douăzecidouăzeci are şi lucruri faine rezervate pentru toată lumea. Noi suntem la datorie, lângă cuptoare şi în magazine, pentru a vă oferi în continuare pâine bună cu maia naturală şi deserturi corecte din ingrediente adevărate şi sănătoase, acordând totodată grijă suplimentară măsurilor de igienă şi siguranţă alimentară.

Pentru că știm că vreţi să vă ușurati cât mai mult viața în această perioadă, oferim de azi si opțiunea de livrare a produselor noastre sau de pregătire a comenzii pentru a fi ridicată din magazinele noastre.

Ne citim pe adresa de mail comenzi@prospero.ro si ne auzim la telefonul 0758 079 189. Puteti sa ne scrieti si pe whatsapp la acest numar , suntem online de luni până sâmbătă.

Comanda minimă pentru livrare în Timişoara este de 50 lei, iar pentru Dumbrăviţa, Giroc, Ghiroda, Săcălaz şi Moşnita comanda minimă este de 80 lei.  Comenzile se livrează a doua zi, în intervalul 10-15. Livrarea este gratuită şi va fi efectuată de colegii din #echipaprospero.

Găsiţi în listele de mai jos produsele pe care le puteţi comanda. Putem adăuga şi un Doboş (40 de straturi, fără a mai socoti şi capacul de caramel) sau un Cheese cake cu afine. Mai multe detalii vă pot oferi colegii care răspund la prosperofonul dedicat comenzilor: 0758 079 189.

Plata se face prin transfer bancar sau cu cardul la livrare.

Pentru a recrea şi acasă o atmosferă cât mai apropiată de cea din cofetăriile Prospero Delicii, vă recomandăm să daţi un ►PLAY hotărât la playlistul nostru de pe Spotify.

Numai bine, pe curând!