Te uită cum coace Decembre

Spre cuptorul cu turtă dulce priveşte

Mai spune s-aducă şi Doboş

Şi pâinea Bunicii s-aud cum dospeşte

Au mai rămas două săptămâni până la Crăciun (şi chiar mai puţin până la Festivus) dacă nu ți-ai făcut încă planurile, te putem ajuta cu deliciile pe care le regizăm în această perioadă.

 

Poți comanda turtă dulce, cozonaci, prăjituri, torturi sau bunătăți sărate în magazinele Prospero, până pe 20 Decembrie. Iar noi vom avea grijă ca ele să fie așa cum îți dorești și cum le știi: din ingrediente adevărate, fără mixuri, premixuri, conservanți sau coloranți, acordând totodată grijă suplimentară măsurilor de igienă şi siguranţă alimentară.

 

Încercăm să diminuăm timpul petrecut la cumpărături înainte de Crăciun, de aceea comenzile vor fi pregătite pentru o ridicare rapidă. Un membru al echipei noastre va prelua și preda comenzile în fiecare magazin, ca să nu fie nevoie să aștepți prea mult.

 

Cele mai căutate delicii sunt şi de această dată Doboşul Prospero (40 de straturi, fără a mai socoti şi capacul de caramel), turta dulce (decorată cu drag de colegii din cofetărie), Anna cake, cozonacii tradiţionali sau cei moldoveneşti, şi torturile de referinţă ale cofetarilor prosperieni: Bezea şi nuci, Ciocolatos, Nina cake si Căsuţa cofetarului. Nu lipsesc de pe lista baigliurile cu mac sau cu nuca si nici noul sortiment de saratele aperitiv.

Și mai mult, dacă vei comanda prăjituri sau produse de patiserie, vei putea adăuga şi pâine pe comandă, pentru a fi şi mai sigur că vei avea pâine bună cu maia naturală pe masa de sărbători.

Serviciul de livrare la domiciliu va fi disponibil şi înainte de Crăciun. Miercuri (23 Decembrie) programul de livrare este de dimineaţă până spre ora 20:00, iar Joi, 24 Decembrie, încercăm să livrăm toate deliciile până la ora 17:00. În ambele zile vom livra în limita capacităţii de distribuţie (vă anunţăm când nu se mai pot lua comenzi pentru livrări). În ajunul Crăciunului vom livra doar comenzile care conţin produse de cofetărie. Valoarea minimă a comenzii pentru livrare în aceste zile este 100 lei.

Detaliile şi comenzile se preiau tot la numărul de telefon 0758 079 189. Produsele dintre care puteţi alege sunt mai jos.

Ne vedem în magazine pentru a te ajuta în alegerea produselor pe care le doreşti sau dă-ne un semn pe prosperofonul 0758 079 189, avem formulare de comandă şi nu ne este frică să le folosim.

Sărbători liniștite şi numai gânduri bune de la toată echipa Prospero!

 PS: playlistul nostru de pe Spotify este tot la locul lui, chiar dacă acum mutăm paleţii in magazine cu “Let it snow” sau “Rocking around the Christmas tree”. Până când ne putem reîntâlni cu toţii, daţi un play hotărât la “We’ll meet again” (Vera Lynn).