Folosim doar ingrediente naturale și metode artizanale. Asta nu înseamnă că facem lucrurile ca acum 100 de ani. Îmbrățișăm tehnologia acolo unde le face angajaților noștri viața mai ușoară, cu condiția să nu afecteze procesul. Ne încăpățânăm să facem lucrurile bine, sa îi dăm timp aluatului să crească, să facem totul de la zero chiar dacă asta presupune un efort și un risc mai mare.Și asta se simte în gust. În sănătatea și starea de bine a clienților noștri. Și în numărul celor care revin în magazine.
Deși facem asta de atâta timp, tot ne mai entuziasmează o pâine nouă, un gust nou, ne fascinează fermentarea și procesul prin care aceleași ingrediente simple, naturale, se transformă în bunătăți atât de diferite. Aluatul e viu, temperamental. Maiaua poate fi foarte, foarte încăpățânată. În fiecare zi depindem de ceva ce nu poate fi controlat complet.Învățăm din greșeli, ne bucurăm de reușite și o luăm de la capăt.Ne păstrăm dragostea pentru lucrurile noi și știm că putem mai bine, în fiecare zi.
Ne-am luat asupra noastră responsabilitatea de a lupta pentru lucrurile care contează și nu credem că "merge și așa".Să nu folosești conservanți sau amelioratori e o carte de vizită: spune că ne pasă mai mult de calitatea produselor noastre și mai puțin de a le face ușor sau comod. Și tot așa, punem mai mult preț pe calitățile nutriționale chiar dacă înseamnă că pâinile noastre poate nu vor câștiga concursuri de frumusețe.Pentru că, în fond, în fiecare zi, oamenii mănâncă ce producem noi.