0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Fiecare pâine spune o poveste.

Cereale, apă, maia și timp: aceleași ingrediente naturale se transformă în bunătăți atât de diferite. Așa începe și povestea noastră: cu ingrediente simple, de la zero.

Ce ne face diferiți

La Prospero, credem că pâinea contează

Folosim doar ingrediente naturale și metode artizanale. Asta nu înseamnă că facem lucrurile ca acum 100 de ani. Îmbrățișăm tehnologia acolo unde le face angajaților noștri viața mai ușoară, cu condiția să nu afecteze procesul. Ne încăpățânăm să facem lucrurile bine, sa îi dăm timp aluatului să crească, să facem totul de la zero chiar dacă asta presupune un efort și un risc mai mare.Și asta se simte în gust. În sănătatea și starea de bine a clienților noștri. Și în numărul celor care revin în magazine.

Învățăm în fiecare zi și încercăm să ne depășim

Deși facem asta de atâta timp, tot ne mai entuziasmează o pâine nouă, un gust nou, ne fascinează fermentarea și procesul prin care aceleași ingrediente simple, naturale, se transformă în bunătăți atât de diferite. Aluatul e viu, temperamental. Maiaua poate fi foarte, foarte încăpățânată. În fiecare zi depindem de ceva ce nu poate fi controlat complet.Învățăm din greșeli, ne bucurăm de reușite și o luăm de la capăt.Ne păstrăm dragostea pentru lucrurile noi și știm că putem mai bine, în fiecare zi.

Suntem cei mai exigenți critici ai noștri

Ne-am luat asupra noastră responsabilitatea de a lupta pentru lucrurile care contează și nu credem că "merge și așa".Să nu folosești conservanți sau amelioratori e o carte de vizită: spune că ne pasă mai mult de calitatea produselor noastre și mai puțin de a le face ușor sau comod. Și tot așa, punem mai mult preț pe calitățile nutriționale chiar dacă înseamnă că pâinile noastre poate nu vor câștiga concursuri de frumusețe.Pentru că, în fond, în fiecare zi, oamenii mănâncă ce producem noi.

© 2024 Prospero. Toate drepturile rezervate