Te ținem la curent cu bunătățile pe care le inventăm
Și cu vești interesante despre cum să te hrănești mai bine.
Comenzi pentru Paste 2021

Echipa Prospero e la datorie şi de Paşte şi te poate ajuta cu deliciile pe care le regizează în această perioadă. Poți comanda cozonaci, pască, prăjituri, torturi sau bunătăți sărate în magazinele Prospero, până pe 27 Aprilie 2021. Iar noi vom avea…

Mai mult

De ce maia pentru produsele Prospero?

7 motive pentru care ne-am îndrăgostit de maia și de calitățile sale. Apă, făină și timp. Sunt cele trei ingrediente folosite de mii de ani pentru pâine, și nu fără motiv. Drojdia și-a făcut loc mai recent în proces, pentru simplul motiv că devine…

Mai mult

Înghețată, monșer! Mai multă înghețată!

E oficial, e cald, te invităm la înghețată: află tot ce trebuie să știi despre deliciul cel mai așteptat al verii la Prospero și unde poți încerca aromele care îți fac cu ochiul. De ce e atât de bună înghețata? Nu știm dacă am reuși vreodată să…

Mai mult

Cum să evităm risipa de mâncare

Bunătățile preparate cu atâta efort nu merită să fie irosite, ci mereu reinventate. La nivel global, în jur de o treime din mâncarea produsă pentru consum se pierde. Iar o mare parte din aceasta este aruncată după ce a fost vândută. Fructele uitate…

Mai mult

Cât de artizanal înseamnă artizanal?

Cel mai scump ingredient cu care lucrăm este timpul. Facem pâine, prăjituri, produse de patiserie. Dar ne dorim să îi și învățăm pe cei care ne trec pragul să pună întrebări. Cum a fost făcută pâinea asta? Ce ingrediente sunt de fapt în prăjitura pe…

Mai mult