Te ținem la curent cu bunătățile pe care le inventăm
Și cu vești interesante despre cum să te hrănești mai bine.
19 / 12 / 2022
Orare speciale de sărbători 2022
Te uită cum coace Decembre Spre cuptorul cu turtă dulce priveşte Mai spune s-aducă şi Doboş Şi pâinea Bunicii s-aud cum dospeşte Află când e deschis la sfârșit de an magazinul tău preferat. Iar pentru că știm că vrei să-ți ușurezi cât mai mult…
15 / 08 / 2019
De ce maia pentru produsele Prospero?
7 motive pentru care ne-am îndrăgostit de maia și de calitățile sale. Apă, făină și timp. Sunt cele trei ingrediente folosite de mii de ani pentru pâine, și nu fără motiv. Drojdia și-a făcut loc mai recent în proces, pentru simplul motiv că devine…
01 / 07 / 2019
Înghețată, monșer! Mai multă înghețată!
E oficial, e cald, te invităm la înghețată: află tot ce trebuie să știi despre deliciul cel mai așteptat al verii la Prospero și unde poți încerca aromele care îți fac cu ochiul. De ce e atât de bună înghețata? Nu știm dacă am reuși vreodată să…
01 / 06 / 2019
Cum să evităm risipa de mâncare
Bunătățile preparate cu atâta efort nu merită să fie irosite, ci mereu reinventate. La nivel global, în jur de o treime din mâncarea produsă pentru consum se pierde. Iar o mare parte din aceasta este aruncată după ce a fost vândută. Fructele uitate…
14 / 05 / 2019
Cât de artizanal înseamnă artizanal?
Cel mai scump ingredient cu care lucrăm este timpul. Facem pâine, prăjituri, produse de patiserie. Dar ne dorim să îi și învățăm pe cei care ne trec pragul să pună întrebări. Cum a fost făcută pâinea asta? Ce ingrediente sunt de fapt în prăjitura pe…