Te ținem la curent cu bunătățile pe care le inventăm

Și cu vești interesante despre cum să te hrănești mai bine.

172 de ani de “Curat Caragiale, Parol!”

Dăm ca pozitivă ştirea cum că desigur aniversarea amicului nostru literar-cofetar domnul I.L. Caragiale va avea loc ca în fiecare an pe 30 Gerar. Motiv cu rezon pentru a aduce la cunoştinţă onor. public timişorean că în stabilimentele Prospero…

Citește mai mult

Lansare proiect “Laboratorul consumatorului”

Brutarul tau e un tip de treaba si se implica permanent in dezvoltarea de produse sanatoase. De data aceasta in cadrul proiectului “Laboratorul consumatorului”, coordonat de Universitatea din Varsovia, avand ca partener principal…

Citește mai mult

Orare speciale de sărbători 2022

Te uită cum coace Decembre Spre cuptorul cu turtă dulce priveşte Mai spune s-aducă şi Doboş Şi pâinea Bunicii s-aud cum dospeşteAflă când e deschis la sfârșit de an magazinul tău preferat. Iar pentru că știm că vrei să-ți ușurezi cât mai mult…

Citește mai mult

De ce maia pentru produsele Prospero?

7 motive pentru care ne-am îndrăgostit de maia și de calitățile sale. Apă, făină și timp. Sunt cele trei ingrediente folosite de mii de ani pentru pâine, și nu fără motiv. Drojdia și-a făcut loc mai recent în proces, pentru simplul motiv că devine…

Citește mai mult

Înghețată, monșer! Mai multă înghețată!

E oficial, e cald, te invităm la înghețată: află tot ce trebuie să știi despre deliciul cel mai așteptat al verii la Prospero și unde poți încerca aromele care îți fac cu ochiul. De ce e atât de bună înghețata? Nu știm dacă am reuși vreodată să…

Citește mai mult

Cum să evităm risipa de mâncare

Bunătățile preparate cu atâta efort nu merită să fie irosite, ci mereu reinventate. La nivel global, în jur de o treime din mâncarea produsă pentru consum se pierde. Iar o mare parte din aceasta este aruncată după ce a fost vândută. Fructele uitate…

Citește mai mult

Cât de artizanal înseamnă artizanal?

Cel mai scump ingredient cu care lucrăm este timpul. Facem pâine, prăjituri, produse de patiserie. Dar ne dorim să îi și învățăm pe cei care ne trec pragul să pună întrebări. Cum a fost făcută pâinea asta? Ce ingrediente sunt de fapt în prăjitura pe…

Citește mai mult