Te ținem la curent cu bunătățile pe care le inventăm
Și cu vești interesante despre cum să te hrănești mai bine.
Brutarul tău livrează

Noutăţi crocante dinspre cuptoarele de pâine Salutare, dragi clienţi Prospero! Sperăm că sunteţi bine şi optimişti că Douăzecidouăzeci are şi lucruri faine rezervate pentru toată lumea. Noi suntem la datorie, lângă cuptoare şi în magazine, pentru a…

Mai mult

Orare speciale de sărbători

Află când e deschis la sfârșit de an magazinul tău preferat Iar pentru că știm că vrei să-ți ușurezi cât mai mult viața în această perioadă, îți oferim opțiunea de a comanda îmbietoarele produse de sezon în oricare dintre magazinele noastre. Astfel…

Mai mult

Crăciun și Revelion cu Prospero

Noi ne-am hotărât, vom decora masa de sărbători cu bunătăți! Dacă nu ți-ai făcut încă planurile, te putem ajuta să faci și tu la fel. În fond, de ce să nu fie sărbătorile și memorabile, și super bune de ronțăit? Poți comanda cozonaci, prăjituri,…

Mai mult

De ce maia pentru produsele Prospero?

7 motive pentru care ne-am îndrăgostit de maia și de calitățile sale. Apă, făină și timp. Sunt cele trei ingrediente folosite de mii de ani pentru pâine, și nu fără motiv. Drojdia și-a făcut loc mai recent în proces, pentru simplul motiv că devine…

Mai mult

Înghețată, monșer! Mai multă înghețată!

E oficial, e cald, te invităm la înghețată: află tot ce trebuie să știi despre deliciul cel mai așteptat al verii la Prospero și unde poți încerca aromele care îți fac cu ochiul. De ce e atât de bună înghețata? Nu știm dacă am reuși vreodată să…

Mai mult

Cum să evităm risipa de mâncare

Bunătățile preparate cu atâta efort nu merită să fie irosite, ci mereu reinventate. La nivel global, în jur de o treime din mâncarea produsă pentru consum se pierde. Iar o mare parte din aceasta este aruncată după ce a fost vândută. Fructele uitate…

Mai mult

Cât de artizanal înseamnă artizanal?

Cel mai scump ingredient cu care lucrăm este timpul. Facem pâine, prăjituri, produse de patiserie. Dar ne dorim să îi și învățăm pe cei care ne trec pragul să pună întrebări. Cum a fost făcută pâinea asta? Ce ingrediente sunt de fapt în prăjitura pe…

Mai mult