Cu gustul său savuros și textură unică datorată fermentării naturale cu maia, pâinea bunicii este preferata întregii familii, de la mic la mare.
INGREDIENTE
făină albă de grâu, drojdie/maia naturală, sare de mare iodată
INFORMAȚII NUTRIȚIONALE
| Informatii nutritionale/100g |
| | um |
| Valoare energetica | 260.54 | kcal |
| Grasimi | 1.75 | g |
| din care acizi grasi saturati | 0.233 | g |
| Carbohidrati | 52.62 | g |
| din care zahar | 0.206 | g |
| Fibre | 1.86 | g |
| Proteine | 7.12 | g |
| Sare | 1.29 | g |
CUM SE PĂSTREAZĂ?
Păstrează pâinea nefeliată într-un sac de pânză închis timp de 3-4 zile. Pentru a o împrospăta, umezește coaja cu un pic de apăși introdu pâinea în cuptorul încălzit la 180ºC timp de 10-15 minute.