0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Punem la fel de multă grijă în fiecare lucru pe care îl facem:

folosim doar ingrediente naturale și metode de preparare artizanale.

Pâine franțuzească

Pâine de suflet a brutarului Prospero, regizată fără drojdie, cu maiaua de secară în rol principal si o fermentare lungă care îi asigură un alveolaj spectaculos şi un loc sigur pe lista celor mai alintate pâini de la Prospero.

INGREDIENTE

faina alba de grau,apa,faina de secara,malt si sare de mare iodata.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Informatii nutritionale/100g
um
Valoare energetica 245.041 kcal
Grasimi 0.7 g
din care acizi grasi saturati 0.14 g
Carbohidrati 51.48 g
din care zahar 0.22 g
Fibre 2.18 g
Proteine 6.91 g
Sare 1.04 g

CUM SE PĂSTREAZĂ?

Păstrează pâinea într-un sac de pânză închis timp de 4-6 zile. Pentru a o împrospăta, umezește coaja cu un pic de apăși introdu pâinea în cuptorul încălzit la 180ºC timp de 10-15 minute.
© 2024 Prospero. Toate drepturile rezervate