PÂINE FRANȚUZEASCĂ
Pâine de suflet a brutarului Prospero, regizată fără drojdie, cu maiaua de secară în rol principal si o fermentare lungă care îi asigură un alveolaj spectaculos şi un loc sigur pe lista celor mai alintate pâini de la Prospero.
faina alba de grau,apa,faina de secara,malt si sare de mare iodata.
Informatii nutritionale/100g | ||
um | ||
Valoare energetica | 245.041 | kcal |
Grasimi | 0.7 | g |
din care acizi grasi saturati | 0.14 | g |
Carbohidrati | 51.48 | g |
din care zahar | 0.22 | g |
Fibre | 2.18 | g |
Proteine | 6.91 | g |
Sare | 1.04 | g |
Păstrează pâinea într-un sac de pânză închis timp de 4-6 zile. Pentru a o împrospăta, umezește coaja cu un pic de apăși introdu pâinea în cuptorul încălzit la 180ºC timp de 10-15 minute.