Echipa Prospero e la datorie şi de Paşte şi te poate ajuta cu deliciile pe care le regizează în această perioadă.

Poți comanda cozonaci, pască, prăjituri, torturi sau bunătăți sărate în magazinele Prospero, până pe 27 Aprilie 2021. Iar noi vom avea grijă ca ele să fie așa cum îți dorești și cum le știi: din ingrediente adevărate, fără mixuri, premixuri, conservanți sau coloranți, acordând totodată grijă suplimentară măsurilor de igienă şi siguranţă alimentară.

Încercăm să diminuăm timpul petrecut la cumpărături înainte de Paşte, de aceea comenzile vor fi pregătite pentru o ridicare rapidă. Recomandăm plata cu cardul, doar aşa putem să ne apropiem de recordul de la pit stop al celor de la McLaren. Veni, plată card, vici.

Un membru al echipei noastre va prelua și preda comenzile în fiecare magazin, ca să nu fie nevoie să aștepți prea mult. În plus, dacă vei comanda prăjituri și patiserie, vei putea adăuga şi pâine pe comandă, pentru a fi şi mai sigur că vei avea pâine bună cu maia naturală pe masa de sărbători.

Am ataşat aici listele cu produse care se pot comanda pentru Paşte. Cele mai căutate delicii sunt şi de această dată Doboşul Prospero (40 de straturi, fără a mai socoti capacul de caramel), Pasca premium, baigli cu mac sau cu nucă, cozonacii tradiţionali sau cei moldoveneşti şi torturile de referinţă ale cofetarilor prosperieni: Bezea şi nuci, Ciocolatos, Nina cake si căsuţa cofetarului.

Serviciul de livrare la domiciliu va fi disponibil şi înainte de Paşte. Vineri (30 Aprilie) programul de livrare este de dimineaţă până spre ora 20:00, iar Sâmbătă, 01 Mai, încercăm să livrăm toate deliciile până la ora 17:00. În ambele zile vom livra în limita capacităţii de distribuţie (vă anunţăm când nu se mai pot lua comenzi pentru livrări), iar Sâmbătă vom livra doar comenzile care conţin produse de cofetărie. Detaliile şi comenzile se preiau tot la numărul de telefon 0758 079 189 sau pe comenzi@prospero.ro.

Sărbători liniștite şi numai gânduri bune de la toată echipa Prospero!

PS: playlistul nostru de pe ►Spotify este la locul lui. Până când ne putem reîntâlni cu toţii într-o cofetărie Prospero Delicii pentru o felie de doboş, un cappuccione şi un Gotan Project, daţi un play hotărât la “We’ll meet again” (Vera Lynn).