Nu ai niciun produs în coș.
Preferata întregii familii, de la mic la mare
Secretul brutarilor francezi: miez moale și coajă crocantă
O prăjitură ca în copilărie, făcută numai din ingrediente adevărate
O construcție delicioasă cu 40 de straturi și capac de caramel
Zis și Morcovilă, e tortul favorit al copiilor
Jumătate bavarois de ciocolată neagră și jumătate bavarois de ciocolată albă
Învelită în falduri de cremă de ciocolată
Un cheesecake deosebit cu ciocolată albă și blat de biscuiți de casă
Trei straturi de ciocolată într-un tort, făra a mai socoti şi blatul de cacao
Una dintre celebrele (și delicioasele) noastre creații
Cheesecake-ul clasic cu cremă de frișcă și lămâie
Cheesecake ușor cu cremă de brânză și afine
Gust irezistibil de caramel, mascarpone și vanilie
Desert tradiţional nelipsit de pe candy bar-urile Prospero
Ciocolată veritabilă şi veritabila ciocolată. Fără gluten sau artificii.
Delicius maximus fără zahăr adăugat, îndulcit doar cu miere.
Cheesecake-ul cu ciocolată de la Prospero Delicii
Un tort fin şi elegant regizat din foi de bezea şi multă ciocolată albă
Tort fin şi complex, al cărui fineţe este depăşită doar de complexitate.
Regie simplă: blat de ciocolată, cremă de brânză şi fructe de pădure
Foi cu ciocolată neagră, cremă fiartă de lapte, fructe.
Foi cu miere şi unt, cremă aerata cu smântână, nuci şi prune.
Noutăţi din vitrinele de la Prospero Delicii
O reţetă tradiţională regizată şi de pasionaţii cofetari de la Prospero
Cremă de brânza cu ciocolată albă pe o bază de ciocolată neagră
Completeaza perfect candy bar-urile Prospero Delicii
Desert cunoscut în toată lumea (includem şi galaxiile vecine)
Cremă de ciocolată găzduită între blaturi de ciocolată
Nucă şi ciocolată neagră veritabilă, fără gluten.
Prajitură cu nucă, cafea, vanilie şi ciocolată albă.
Pătrăţele morcoveşti, construite din ingrediente adevărate
Pandişpan cu cacao şi cocos, cremă de ciocolată neagră.
Delicius maximus cu foi de miere, cremă de smântână şi nuci
Reţetarele bunicilor sunt pline de comori delicioase
Aluat fraged, gem de casă Prospero, bezea cu cacao şi nuci.
Mascarpone, ciocolată şi fructe de pădure
Mere coapte aşezate pe un blat pufos şi însiropat