Te ținem la curent cu bunătățile pe care le inventăm
Și cu vești interesante despre cum să te hrănești mai bine.
19 / 11 / 2024
Când coace brutarul
E aglomeraţie mare la cuptoarele prosperiene in fiecare zi, iar pe lângă pâinile noastre clasice (toate cu maia naturală) avem în program şi specialităţi care au zile dedicate pentru a le produce (mai ales ca in unele...
18 / 10 / 2024
Ciao, pizzaiolo!
Come si dice, uite câteva informaţii care te vor ajuta să regizezi cea mai faină pizza din aluatul prosperian Metoda de lucru:
30 / 04 / 2024
Orar special de PAŞTE 2024
Echipa Prospero este la datorie si de aceasta data. Verifica programul din magazinul Prospero preferat, pregateste lista cu delicii pe care le doresti pentru masa de Paste si viziteaza-ne. Cele mai bune ganduri din partea brutarului Prospero!...
15 / 04 / 2024
Comenzi pentru Paste 2024
Echipa Prospero e la datorie şi de Paşte şi te poate ajuta cu deliciile pe care le regizează în această perioadă. Comenzile se preiau în stabilimentele Prospero, la adresa de e-mail comenzi@prospero.ro sau la prosperofonul 0758079189. Poți...
23 / 01 / 2024
172 de ani de "Curat Caragiale, Parol!"
Dăm ca pozitivă ştirea cum că desigur aniversarea amicului nostru literar-cofetar domnul I.L. Caragiale va avea loc ca în fiecare an pe 30 Gerar. Motiv cu rezon pentru a aduce la cunoştinţă onor. public timişorean că în...
03 / 01 / 2024
Lansare proiect "Laboratorul consumatorului"
Brutarul tau e un tip de treaba si se implica permanent in dezvoltarea de produse sanatoase. De data aceasta in cadrul proiectului "Laboratorul consumatorului", coordonat de Universitatea din Varsovia, avand ca partener principal Universitatea de Stiinte ale...
19 / 12 / 2022
Orare speciale de sărbători 2022
Te uită cum coace Decembre Spre cuptorul cu turtă dulce priveşte Mai spune s-aducă şi Doboş Şi pâinea Bunicii s-aud cum dospeşte Află când e deschis la sfârșit de an magazinul tău preferat. Iar pentru că știm...
15 / 08 / 2019
De ce maia pentru produsele Prospero?
7 motive pentru care ne-am îndrăgostit de maia și de calitățile sale. Apă, făină și timp. Sunt cele trei ingrediente folosite de mii de ani pentru pâine, și nu fără motiv. Drojdia și-a făcut loc mai recent...
01 / 07 / 2019
Înghețată, monșer! Mai multă înghețată!
E oficial, e cald, te invităm la înghețată: află tot ce trebuie să știi despre deliciul cel mai așteptat al verii la Prospero și unde poți încerca aromele care îți fac cu ochiul. De ce e atât...
01 / 06 / 2019
Cum să evităm risipa de mâncare
Bunătățile preparate cu atâta efort nu merită să fie irosite, ci mereu reinventate. La nivel global, în jur de o treime din mâncarea produsă pentru consum se pierde. Iar o mare parte din aceasta este aruncată după...
14 / 05 / 2019
Cât de artizanal înseamnă artizanal?
Facem pâine, prăjituri, produse de patiserie. Dar ne dorim să îi și învățăm pe cei care ne trec pragul să pună întrebări. Cum a fost făcută pâinea asta? Ce ingrediente sunt de fapt în prăjitura pe care...