0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Te ținem la curent cu bunătățile pe care le inventăm

Și cu vești interesante despre cum să te hrănești mai bine.
26 / 03 / 2025

Comenzi pentru Florii si Paşte 2025

Echipa Prospero e la datorie şi in aceasta primavara şi te poate ajuta cu deliciile pe care le regizează pentru Florii si Paşte. (conform caledarului maias, pe 20 Aprilie trebuie sa ai Dobos si pasca pe masa)....
21 / 01 / 2025

173 de ani de "Curat Caragiale, Parol!"

Dăm ca pozitivă ştirea cum că desigur aniversarea amicului nostru literar-cofetar domnul I.L. Caragiale va avea loc ca în fiecare an pe 30 Gerar. Motiv cu rezon pentru a aduce la cunoştinţă onor. public timişorean că în...
27 / 12 / 2024

Orar special de Revelion 2025

Te uită cum coace Decembre, Spre cuptorul cu turtă dulce priveşte Mai spune s-aducă şi Doboş, Şi pâinea Bunicii s-aud cum dospeşte Află când e deschis la sfârșit de an magazinul tău preferat. Iar pentru că știm...
19 / 11 / 2024

Când coace brutarul

E aglomeraţie mare la cuptoarele prosperiene in fiecare zi, iar pe lângă pâinile noastre clasice (toate cu maia naturală) avem în program şi specialităţi care au zile dedicate pentru a le produce (mai ales ca in unele...
18 / 10 / 2024

Ciao, pizzaiolo!

Come si dice, uite câteva informaţii care te vor ajuta să regizezi cea mai faină pizza din aluatul prosperian Metoda de lucru:
03 / 01 / 2024

Lansare proiect "Laboratorul consumatorului"

Brutarul tau e un tip de treaba si se implica permanent in dezvoltarea de produse sanatoase. De data aceasta in cadrul proiectului "Laboratorul consumatorului", coordonat de Universitatea din Varsovia, avand ca partener principal Universitatea de Stiinte ale...
15 / 08 / 2019

De ce maia pentru produsele Prospero?

7 motive pentru care ne-am îndrăgostit de maia și de calitățile sale. Apă, făină și timp. Sunt cele trei ingrediente folosite de mii de ani pentru pâine, și nu fără motiv. Drojdia și-a făcut loc mai recent...
01 / 07 / 2019

Înghețată, monșer! Mai multă înghețată!

E oficial, e cald, te invităm la înghețată: află tot ce trebuie să știi despre deliciul cel mai așteptat al verii la Prospero și unde poți încerca aromele care îți fac cu ochiul. De ce e atât...
01 / 06 / 2019

Cum să evităm risipa de mâncare

Bunătățile preparate cu atâta efort nu merită să fie irosite, ci mereu reinventate. La nivel global, în jur de o treime din mâncarea produsă pentru consum se pierde. Iar o mare parte din aceasta este aruncată după...
14 / 05 / 2019

Cât de artizanal înseamnă artizanal?

Facem pâine, prăjituri, produse de patiserie. Dar ne dorim să îi și învățăm pe cei care ne trec pragul să pună întrebări. Cum a fost făcută pâinea asta? Ce ingrediente sunt de fapt în prăjitura pe care...
© 2025 Prospero. Toate drepturile rezervate